Y-Mind gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info

Voedings begeleiding

De term ‘dieet’ schrikt mensen vaak af. Het geeft je al snel het gevoel dat je niet meer kan genieten van eten. Maar dat hoeft niet!

Daarom zien we onze voedingsbegeleiding ook niet als iets negatiefs.

Samen bepalen we een gebalanceerde levensstijl, rekening houdend met jouw persoonlijk situatie.

Wil dit zeggen dat je dat etentje met jouw partner op vrijdagavond niet meer mag doen, of dat je het pintje op zaterdag moet vervangen door iets gezonder? Gelukkig niet. We willen er wel voor zorgen dat je bewuster omgaat hiermee en dat je jouw voeding aanpast om een mooie balans te vinden. Zodat je in de toekomst zelf creatief leert omgaan hiermee.

Met onze voedingsbegeleiding geven we je een ‘framework’ om te bepalen hoe je de rest van jouw maaltijden het beste inplant, om toch nog te kunnen genieten van dat etentje of avondje uit.

We gaan hierbij ook niet op zoek naar voedingsvervangende middelen: we bepalen hoeveel je aangeraden dagelijkse calorieën en andere voedingsstoffen zijn, en hoe je deze op een gebalanceerde manier iedere dag kan binnenkrijgen.

Ben je veganist, heb je alergieën, of lust je bepaalde producten minder graag? Ook hier houden we rekening mee. Samen met je coach stel je een plan op en leer je gewoonten aan, die je de rest van je leven zullen helpen om een gezonde levensstijl te leiden!

Heb je vragen over onze voedingsbegeleiding, of ben je klaar om samen met één van onze coaches actief te werken aan jouw gezondheid?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Bij Y-Mind kunnen we je vanaf nu ook nóg beter helpen met voedingsstoffen door gebruik te maken van onze nieuwe orthomoleculaire therapie. Deze therapie is vooral nuttig wanneer je specifieke medische klachten hebt die positief beïnvloed kunnen worden door bepaalde voedingsstoffen. Meer hierover kan je hier lezen.

Heb je vragen over Y-Mind of ons aanbod?

Get in touch?