Y-Mind gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info

Personal Training

Bij Y-Mind begrijpen we maar al te goed dat iedereen verschillend is, en een aanpak op maat de enige manier is om jouw persoonlijke doelen efficiënt én met plezier te bereiken. Daar draait het dan ook om in onze personal training sessies: samenmet één van onze coaches bekijken we welk traject en ondersteuning het best past bij jouw huidige situatie en wat je wil bereiken.

Op maat gemaakte training, ongeacht jouw niveau.

De focus ligt hierbij niet enkel op fitness – we begeleiden ook mensen die minder actief bezig zijn met sport. De nadruk ligt hier opnieuw bij training op maat, ongeacht jouw niveau of ervaring met sporten. Het idee dat personal training en krachttraining uitsluitend gekoppeld is aan het beeld van bodybuilders klopt doorgaans niet – al spenderen de meeste van onze klanten heel wat tijd aan krachttraining, omdat het heel veel voordelen heeft, zowel voor het verbeteren van je lichaamssamenstelling (vet verliezen, spiermassa bijkomen) als voor sportieve prestaties.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek (dat trouwens volledig gratis en vrijblijvend is!) leren we je beter kennen, en bekijken we samen jouw huidige situatie: hoe je dagen er uitzien, hoeveel je sport, en wat realistisch gezien nodig is om jouw doelen te bereiken. Daarna stellen we een trainingsschema op maat voor je op.

Belangrijk om nog even te vermelden is dat Y-mind nooit het gebruik van illegale middelen zal steunen of aanmoedigen, vandaar dat we sinds begin 2018 ook het anti-dopingcharter ondertekend hebben.

Heb je een druk schema of is het moeilijk je te verplaatsen? Onze coaches kunnen ook aan huis komen. Al vinden we het natuurlijk leuker om je te verwelkomen in onze volledig vernieuwde Y-Mind Facility!

En wist je dat het sinds kort ook mogelijk is om je te laten meten met onze nieuwe Inbody 270 (meer informatie hier) en een huidplooidiktemeter? Zo kunnen we je nog beter begeleiden!

Heb je vragen over personal training, of ben je klaar om samen met één van onze coaches actief te werken aan jouw gezondheid?

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Ben je al klant bij Y-Mind? Vanaf nu kan je heel eenvoudig jouw personal training sessies online reserveren!

 

Heb je vragen over Y-Mind of ons aanbod?

Get in touch?