Y-Mind gebruikt cookies. Lees meer

Stijn Stevens

Oprichter van Y-Mind

Stijn@y-mind.be

Mijn naam is Stijn Stevens, de oprichter van Y-Mind. Na 12 jaar topsport basket, waarvan 5 in de hoogste divisie van België, heb ik beslist om deze kennis te gebruiken om mensen (gaande van niet-sporters tot topatleten) op weg te helpen naar een gezondere en fittere levenstijl.

Heb jij een bepaald doel? Dan help ik je graag deze te bereiken samen met de andere leden van het team

Opleidingen die ik volgde het laatste jaar:

  • Program Design (Physical Coaching Academy)
  • Pre- & postnatale begeleiding (Physical Coaching Academy)
  • DH Genesis

Ik ben Martijn Schaubroeck, reeds 12 jaar actief in de fitnesswereld en oprichter van Personal Health Plan & de PHP-Facility in Oostende. Daarnaast geef ik nog les bij de Physical Coaching Academy waar ik personal trainers & voedingscoaches opleid. Sinds begin 2019 werk ik ook mee bij Stijn waar ik voornamelijk het voedingsgedeelte van zijn klanten onder handen neem. Als personal trainer & voedingscoach probeer ik me te distantiëren van andere door mezelf continue te ontwikkelen, in 5 jaar tijd heb ik opleidingen gedaan over heel de wereld bij beste coaches (Poliquin, Wolfgang, KILO, Clean Health, Garner etc…) en probeer ik deze kennis over te zetten naar een gezond en haalbaar voedingspatroon voor de klant op te maken. Een quote die ik sinds 2015 gebruik is ‘Underpromise – Overdeliver’ – iets dat we zeker ook willen toepassen op onze klanten door een een persoonlijke aanpak te hanteren

Martijn Schaubroeck

Coach

Jordy Bardyn

Coach

jordy@y-mind.be

Hallo, ik ben coach Jordy. Na mijn studies Lichamelijke Opvoeding en Sport ben ik mij vooral gaan focussen op het voetbal. Nu speel ik al sinds 2016 minivoetbal in de hoogste divisie van België. Intussen ook al 18 jaar terug te vinden op de voetbalvelden. In de zomer van 2018 kreeg ik een mooie kans om bij de Y-mind familie te horen, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad! We zijn allemaal coaches die helpen om jou doel te bereiken en dit allemaal op een gezonde manier en met een goeie sfeer.

Met 110% motivatie en juiste begeleiding gaan we er samen voor!

Want to join our team?

Wil je Y-Mind vertegenwoordigen in jouw stad?