Y-Mind gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info

Over ons

“Why mind?” Waarom ben jij bezig met een gezonde levensstijl?

Bij Y-mind staat de klant centraal. Samen zoeken we naar de formule die het beste aansluit bij jouw doelen, en helpen we je deze bereiken met een breed aanbod aan diensten in een unieke sporthoeve in Ieper, zowel privé als in groep.

Op 1 april 2017 werd Y-Mind opgericht en startten we met 1 trainer en bootcamps. Een jaar later komt een tweede trainer bij het team en wordt het aanbod uitgebreid met personal training, in combinatie met voedingsadvies. Ondertussen werd onze hangaar omgebouwd van oude opslagplaats naar een privé fitness, mét behoudt van het mooie landelijke karakter.

De volgende jaren groeide ons team van 2 tot 7 trainers in 2021 met 6 verschillende diensten. Onze gym werd omgetovert tot de prachtige Y-Mind facility met splinternieuw materiaal, klaar voor de toekomst!

De nadruk blijft hier liggen op het familiale, landelijke en informele karakter van Y-Mind en onze faciliteiten.

🟠 We have some big news coming 🟠

Wij zijn bijna even excited als coach @nickneyt om iets mee te delen. Hou komende weken goed onze Socials in de gaten want we hebben groot nieuws 🤩 

(En nee het is niet dat dit onze nieuwe team-uniforms worden).
🟠 Meet the team: last but not least Martijn 🟠
Ik ben Martijn en zorg voor de voedingsopvolging van klanten van Y-Mind. 

🏋🏻‍♂️ Lichaamstransformaties is waar ik mij voornamelijk mee bezig houdt,  de combinatie van krachttraining & tegelijkertijd manipulatie van voeding is voor meeste mensen een BIG WIN. 

🧠 Het bijbrengen van de nodige kennis aan de klanten vind ikzelf ook belangrijk om zo hun gepresteerde resultaat op lange termijn te kunnen behouden.
🟠Meet the team: Stijn Pollet🟠

Hoi ik ben Stijn, gedreven en gepassioneerd door kinesitherapie. 

Bij Y-Mind zorg ik voor de check-ups en begeleid ik je indien nodig verder. 

Mijn specialisaties zijn biomechanica, ademhalingskinesitherapie, loopanalyse en mobiliteit.
☠️ DE HALLOWEEN BOOTCAMP IS TERUG ☠️

⚰️ WIN ⚰️
Maak kans op een gratis inkomticket 👻 
Om deel te nemen moet je deze stappen volgen: 
1. Like de foto 👍🏼 
2. Deel de foto in je story (vergeet ons niet te taggen!!) 
3. Tag je bootcampbuddy 👫(1 comment = 1 kans)

🎃DEELNEMEN KAN TOT VRIJDAG 22/10🎃 #bootcamp #halloween #giveaway #ymind #ypres #farmgym #ymindfacility
🟠MEET THE TEAM: Eva Rodenbach🟠

Hallo, ik ben Rodenbach Eva en ik ben het gezicht achter de sociale media. 

Mijn verhaal begint bij de opstart van Y-mind in 2017. Ik begon toen met bootcampen en een jaar later volgde ik er ook de personal training. Stijn, die inmiddels ook een goeie vriend was, vroeg me om de sociale media rond y-mind te doen. 

“Heel graag” was mijn antwoord en tot op heden doe ik dit nog steeds. Ik hou ervan om in beeld te brengen hoe mensen met passie genieten van het sporten, maar nog veel liever van hoe ze afzien. 🙃

Tijdens thema bootcamps zoals  halloween, kerst, valentijn,… kan ik mijn creatief brein nog eens loslaten en kijk ik hier ook echt naar uit. 

Y-mind is voor mij al meer dan sporten alleen, het voelt vooral als thuiskomen.
🟠NEW COACH ALERT🟠 Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan het team. 

Ik ben Stefaan en maak als personal trainer en physical coach deel uit van het Y-mindteam.

Mijn taak ligt er in jullie niet alleen met de nodige motivatie richting jullie doel te helpen maar dit tevens met al mijn kennis en kunde. Ik heb namelijk een masterdiploma fysieke activiteit, fitness en gezondheid op zak, behaald aan de KU Leuven. Ervargingsgewijs ben ik al bijna 6 jaar actief als fitness-instructor en personal trainer.

👟🚲Naast krachttraining zijn duursporten mijn grote ‘dada’; lopen en fietsen doe ik beiden. Enkel op loopvlak doe ik op heden nog aan competitie en ben ik als jeugdtrainer actief.
Ben je van plan om vroeg of laat die loopuitdaging aan te gaan? Of wens je wat meer structuur in jouw fietstrainingen te brengen? Dan ben ik graag bereid jullie hiermee een professioneel handje toe te steken🚲👟.
Hallo Y-Mind sporters 🙋🏻‍♂️🙋🏽‍♀️

Ook zo’n grote fan van:
🟠Bootcamps 
🟠Small group training

Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Als je 10 beurten in credits aankoopt krijg je de 11e beurt er gratis bij. 

⏩Swipe om de instructie video te bekijken.
💪🏽 Naast krachttraining doen we bij Y-Mind ook intensief aan mobiliteitstraining.💪🏽

🤸🏾 Mobiliteitstraining is een licht andere aanpak waarbij men niet enkel spieren traint maar ook de bewegingsvrijheid (terug) vergroot.

🧘🏼 Deze methode gebruikt men om terug volledige bewegingsvrijheid te creëren . Dit zorgt ervoor dat je alle dagelijkse bewegingen zonder last aan de gewrichten kunt uitvoeren. 

🏃🏽 Deze aanpak is ook bijzonder effectief tijdens de revalidatie van heel wat blessures. 

⛹🏻 Daarnaast gebruikt men mobiliteitstraining in heel wat sportdisciplines om de resultaten van atleten te verbeteren!
🟠Meet the team: Coach Nick 🟠  Hallo, ik ben Nick Neyt en personal trainer bij Y-mind. 

Mijn verhaal bij Y-mind start al een goede 2 jaar geleden. Toen Stijn Stevens, die tevens ook mijn schoonbroer is, mij vroeg om enkele avonden in te springen. Stijn speelde op dat moment nog op een hoog niveau basket en had 3 avonden in de week verplichte trainingen dus was ik vanaf toen te vinden in de pt-zaal. 

Ikzelf heb ook een rijk gevuld sportverleden: turnen, zwemmen en vooral atletiek alsook mijn studierichting vroeger, LO- en sport. Daarnaast was ik de laatste jaren heel actief in de fitness. 

Nu 2 jaar later en enkele opleidingen rijker hoop ik iedere klant zo goed mogelijk te begeleiden. 
Zo probeer ik ongeacht het doel van de klant deze samen te bereiken. Techniek en uitvoering binnenin de training volg ik altijd goed op met daarnaast een motiverende babbel als het wat moeilijker gaat. 

ik hou het vooral altijd zo leuk mogelijk en ik probeer tussen de oefeningen door eens goed te lachen en te ‘zeveren’. 
Tenslotte moet het leuk blijven zodat iedereen met een moe en tevreden gevoel naar huis kan, klaar om er de volgende training terug in te vliegen. 

We zien elkaar in Y-mind 🙋🏼‍♂️,

voor een klein ritje op de air-bike!
🟠Meet the team🟠

Ik ben Joeri en geef als bootcampcoach het beste van mezelf in Langemark voor Y-Mind.
 
Elke woensdag en zondag zijn mijn bootcamps leuke full body workouts waar echt iedereen welkom is. De tuinpoort staat open voor zowel tieners als gemotiveerde volwassenen. Ben je (opnieuw) startend of reeds in shape, voor elk niveau heb ik telkens challenges. 
Traktorbanden, battleropes, slamm balls en nog meer fun stuff gebruik ik om jullie functionele trainingen te geven waardoor je in het dagdagelijks leven sterker staat. Niet alleen fysiek, want ook je humeur krijgt na elke workout een boost, promise!
De fun factor staat bij mij heel hoog aangeschreven want als je plezier maakt terwijl je hard werkt, is de motivatie er steeds weer.
 
Op basketbalterreinen vind je mij al decennia terug, nu als gepassioneerde coach voor jeugd en senioren. Krachttraining is altijd een onderdeel geweest van mijn sportroutine als basketbalspeler. Na het life changing effect van PT zelf te hebben ervaren bij fantastisch Y-mind team, volgde ik hun coach-opleidingen aan de Reps Academy. Toen ik de kans kreeg om in Langemark Y-mind als bootcampcoach te introduceren, heb ik geen moment getwijfeld.
Iedere week op woensdagavond en zondagvoormiddag sta ik klaar om jullie te laten trainen met een glimlach… Kom gerust eens langs en wordt zo ook lid van de steeds groeiende Y-mind familie!!
Stino is the name en mensen doen afzien is mijn game 💪🏻😁

Ik ben Stijn Stevens en mijn job als trainer begon in 2017. Ondertussen zijn we al heel wat opleidingen verder. Net als de andere teamleden help ik mensen hun doelen te behalen.

Sommigen willen af van hun buikje. Anderen willen een imponerende sixpack. Nog anderen willen gewoon fit en vitaal door het leven dartelen. En nog anderen willen strakke sportieve prestaties neerzetten. 

Wat ook het doel is, samen gaan we ervoor.

Met elke sessie komt dat doel dichterbij. Tot we het uiteindelijk halen. Prachtig toch?! Daarvoor spring ik met plezier elke dag om 5u uit mijn warme bed. 

Ik verzorg de (vrijblijvende) intakegesprekken, volg mensen op en voer de exitgesprekken. Dus ja, als zaakvoerder en oprichter van Y-MIND ken ik iedereen die hier komt.

Apetrots ben ik. Vooral op mijn team en wat we in vier jaar hebben bereikt.❤️

Ik streef altijd naar beter. Daarom vind ik het belangrijk dat elke trainer, klant, sporter, beginner of gevorderde, nieuw of lang lid… feedback durft te geven. Dat maakt ons team hechter, sterker en beter. En: de klanten van Y-MIND krijgen een nog betere service.

Wil jij ook deel uitmaken van de Y-MIND familie? Maak gerust een afspraak zodat we elkaar beter leren kennen. @Y-MIND is iedereen welkom :) 

🏋🏼Stino🏋🏼

Meet the team

Ons team van personal trainers bundelt hun jarenlange ervaring om je zo goed mogelijk te begeleiden in het bereiken van je doelen!
Benieuwd naar hoe zij jou kunnen helpen? Bekijk ons aanbod!

Stijn Stevens

Coach

Chantal Destailleur

Bootcamp Coach

Ayman Abou

Health Promotor/Coach

Jonas Degrande

Mobility Trainer/Coach

Amelie Bourgeois

Orthomoleculair Therapeut

Nick Neyt

Coach

Joeri Desodt

Bootcamp Coach

Eva Rodenbach

Social media

Martijn Schaubroeck

Coach

Heb je vragen over Y-Mind of ons aanbod?

Get in touch