Y-Mind gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info

Before & After

Enkele voorbeelden van succesvolle deelnemers! Natuurlijk respecteren wij de wet van privacy en zijn er heel veel sporters die geen foto’s online willen. Daar hebben wij bij Y-MIND alle begrip voor. Wat je wel kan zien en lezen, is hun verhaal en wat ze deden bij Y-MIND. De sporters zonder foto hebben hun eigen foto wel gezien en meegekregen.

Toon alles

Klaar om aan de slag te gaan?

Schrijf je in!

Anne V./ 57 jaar

mm verlies (Caliper meter)
mm
Geslacht
Vrouw
Periode
2019 - heden
Type beroep
Rechtstaand
Training frequentie
2x/week

Ik ben 57 jaar en redelijk sportief en 200% house manager van een gezin met 6 personen en een hoop dieren in en rond het huis.

Waarom ik naar Y-Mind ga?

Ik gaf les in Body Balance en volgde nog 2 uren dansles.

Vroeger waren mijn sporturen veel hoger en mijn lichaam is met de jaren ook veel veranderd.  Drie kinderen, leeftijd, eetgewoontes.

Ik had nood aan het bijsleutelen van het lichaam.

In 2019 ben ik gestart bij Y-Mind. Ik kreeg een mooie en klare uitleg van Stijn.

Na meting en uitleg zijn wij met een eetschema begonnen en met 2 PT sessies per week. En natuurlijk de 10.000 stappen per dag. Ook volgde ik 1 bootcampsessie per week.

Het was een uitdaging om het snoepen wat achterwege te laten, maar door het opvolgen van het schema verdween de goesting naar snoepen.

Met de bijkomende sportieve momenten kreeg ik terug meer energie en goesting om vol te houden.  Je ziet het gewicht verminderen, de vormen van je lichaam veranderen, je krijgt meer kracht en hierdoor meer zin om het vol te houden.

Is er een dag dat je minder in je vel zit, wordt het schema wat aangepast en je vertrekt toch met een voldaan gevoel.  Je bent terug opgepept.

De opvolging door Martijn voor het voedingsschema is ook super.  Zijn er zaken dat je niet lust of die je minder goed verteert, het wordt allemaal aangepast.  Je kunt altijd feedback vragen en je krijgt binnen de kortste klik een antwoord.

Het volledig pakket is af en de resultaten komen er zeker.  Ik ben hier zeer tevreden over en het geeft je een voldoening.  Dank je wel.

Met geduld en volharding, was ik op 9 maanden tijd 8 kg kwijt. (ondanks het dagelijks eten van mijn Leo-tje).

Corona heeft er wel een stokje tussen gebracht.  Daar de bootcampsessies in groep wegvielen, verviel ik wat in het minder opvolgen van het eetschema.  Denk dat iedereen hiermee wat kampt maar daar wordt nu terug aan gewerkt.

De laatste maanden volg ik nu ook FRC bij Jonas.  Waarom?  Ik had hier en daar kleine blessures, het lichaam dat meer specifieke oefeningen vroeg.  Ik heb er 45 jaar intensief ballet op zitten.  Samen met Kine Stijn Pollet worden er specifieke oefeningen gegeven.  Hierover ben ik ook zeer tevreden.  Het is zo verwonderlijk dat met doodgewone oefeningen die je thuis ook doet, dat je zo’n goede resultaten haalt.  Goede uitleg, motivatie.  Soms hoeven de oefeningen je niet tot zweten te brengen om je juiste resultaten te geven.  Zeer wijs.

 

Dit volledige pakket van PT (2u), voeding, kine (wanneer nodig) en FRC (1u) per week, geven je een totale voldoening.  Het ene ondersteunt het andere en als je meegaat in dit verhaal, bekom je zeker de resultaten die je zelf wilt.  Niet alleen fysisch maar ook psychisch.

 

Financieel kan ik moeilijk een mening geven.  Iedereen ziet voor zichzelf wat ie wil uitgeven om er zich beter bij te voelen.  Maar ik vind dat het prijs/kwaliteit zeker goed ligt.  Mogelijkheden genoeg.

 

De locatie is ook enig.  Niet het klassieke hangaar gevoel maar wel een warme hoevesfeer en dit geeft je ook al wat rust.  Je ziet wat dieren rondlopen, je hoort ze soms.  Wat geen last geeft.

 

Het is een totaal pakket dat mij zeker aanstaat en ik zeker aanraad om te doen.  Ik voel mij terug goed in mijn vel en hoop dat ik hierdoor, op mijnen ouden dag, niet in een karretje terecht kom.

 

Bedankt aan het team voor jullie inzet, luisterend oor en voor de vele aanmoedigingen.

Ingrid D/ 53 jaar

mm verlies (Caliper meter)
81 mm
Geslacht
Vrouw
Periode
3 maanden
Type beroep
Zittend
Training frequentie
1x/week
“Mijn ervaring met Y-mind… ik ben bij Y-mind terecht gekomen door Jonas met het doel om mijn lichaam van voor 6 jaar terug te vinden, dus een aantal kilo minder en vooral een steviger lijf. Ik had geen datum vooropgesteld, maar het met de deskundige begeleiding qua training en voeding mijn doel bereikt in ongeveer 3 maand en dat door mijn voedingspatroon aan te passen en vooral door de uitgekiende trainingsschema’s die aangepast worden aan wat je wilt bereiken. Ik hou van de persoonlijke aanpak en vooral de opvolging zelfs tijdens de moeilijke periode van quarantaine die het coronavirus ons heeft opgelegd werd ik op regelmatige basis gecontacteerd om te weten of alles mentaal en fysiek nog ok was.
Ik blijf gemotiveerd om deze levensstijl verder te volgen omdat het Y-mind team er voor zorgt dat ik mij weer goed voel in mijn vel.”

Axelle R./ 22 jaar

mm verlies (Caliper meter)
50 mm
Geslacht
Vrouw
Periode
3 maanden
Type beroep
Zittend
Training frequentie
2x/week

Alex C./ 37 jaar

mm verlies (Caliper meter)
60 mm
Geslacht
Man
Periode
Sinds 2019 klant tot op heden
Type beroep
Zittend
Training frequentie
1x/week
Twee jaar geleden kwam ik bij Y-mind terecht omdat ik na een zware knie-operatie wou vermageren, sterker worden en op termijn terug pijnvrij wou kunnen basketten. In eerste instantie koos ik ervoor om zes maanden de 360° begeleiding te volgen ( voedingsadvies en PT). Het voedingsschema was heel makkelijk te volgen en Stijn en Martijn zijn heel communicatief en geven snel antwoord op alle mogelijke vragen. De trainingen werden door Stijn aangepast aan mijn revalidatieschema en zorgden ervoor dat ik snel progressie maakte, zowel naar gewichtsverlies als naar fysieke conditie toe.
Door het aanbieden van een workshop FRC onder leiding van kinesist Stijn Pollet heb ik voor het verder verloop van mijn revalidatie een beroep gedaan op Stijn Pollet (topkiné en lid van Reps Academy). Stijn Pollet en Y-Mind communiceren over de training en de oefeningen die ik moet volgen. Zo kan ik, ondertussen twee jaar verder, met enige trots zeggen dat ik pijnvrij kan sporten.
Ik merk ook dat ik niet alleen fysiek de vruchten pluk van de training maar ook dat ik met veel meer rust en zelfvertrouwen in het leven sta. Ik heb een (grotendeels) zittend beroep met soms onregelmatige uren. Door de training merk ik dat ik de “werkpieken” veel beter aankan en ook veel minder moe ben.
Ik zou iedereen aanraden om zich te laten begeleiden door Y-mind. Ze zorgen voor een duurzaam eetschema waarbij je gewoontes leert om te vermijden dat er een jojo-effect is, de training wordt volledig aan de klant aangepast en de sfeer is top.
Ik blijf met veel plezier sporten bij Y-mind want ik merk dat ik enorm uitkijk naar dat wekelijkse moment om alle stress los te gooien.”

Veerle T/ jaar

mm verlies (Caliper meter)
mm
Geslacht
Vrouw
Periode
Type beroep
Zittend
Training frequentie
2x/week

Een zittend beroep kan wel eens wat nek- en schouderproblemen veroorzaken, zoals bij mij.

De vele jaren bureauwerk begon zijn tol te eisen en na enkele hulplijnen ben ik bij Stijnterecht gekomen.

Daar werd bij mijn eerste bezoek vooral ‘geluisterd’ naar de problemen en pijn die ik had

Daarna volgden de personal trainingen specifiek op de pijn gericht.

De trainingen werden stilaan opgebouwd

en na enkele maanden specifieke oefeningen is deze pijn ook volledig verdwenen .

Je bent bij Stijn heel vriendelijk onthaald alsook zijn medewerkers geven de professioneleklantenbegeleiding die je nodig hebt

Ik kan Stijn bij iedereen warm aanbevelen

Joeri D/ 39 jaar

mm verlies (Caliper meter)
63 mm
Geslacht
Man
Periode
3 maanden
Type beroep
Zittend
Training frequentie
2x/week
Ik ben 39, gelukkig getrouwde papa van 3 actieve kids en account manager als beroep.
Na mijn actieve carrière als basketspeler werd ik coach van jeugdploegen en seniorploeg.
Daarnaast hou ik van een leuke gezinswandeling, training geven en plezier maken.
Krachttraining fascineerde me ook al altijd en dat versterkte toen ik personal training volgde bij Stijn.
Ondertussen volgde ik al een aantal opleidingen bij REPS ACADEMY om mijn kennis bij te schaven,.
Zo groeide bij Stijn en mezelf het idee om bootcamps te organiseren in langemark.
Als papa met een drukke job leg ik vooral de nadruk op “afzien met veel fun”, waar iedereen welkom is!

Aurelie Z./ 34 jaar

mm verlies (Caliper meter)
mm
Geslacht
Vrouw
Periode
Sinds maart 2020
Type beroep
Zittend
Training frequentie
2x/week

Mijn naam is Aurelie Zutterman en laat mij sinds Maart begeleiden door Y-Mind.

Na anderhalf jaar gesukkel op lichamelijk vlak raakte ik gefrustreerd. Veel geprobeerd… Van huisarts naar kiné naar osteopaat, aanschaffen van steunzolen…  dacht ik te moeten leren leven met de pijn aan mijn scheenbenen. Lopen zat er niet meer in en alles in mijn lijf schreeuwde om beweging! Dus besloot ik een personal trainer onder de arm te nemen. Zo kwam ik bij Stijn terecht. Er werd met veel aandacht geluisterd naar mijn verhaal. Na een grondige screening van Dhr. Pollet werd duidelijk waar de oorzaak van mijn probleem ligt. Een persoonlijk schema werd opgesteld en ik kon aan de slag. Ik kreeg ook oefeningen om thuis te doen en het loont. Alles wordt voorzichtig opgebouwd en de verbetering is merkbaar. “Halleluja!!” Bij iedere training wordt extra aandacht besteed aan mijn scheenbenen.

Door de persoonlijke begeleiding wordt alles nauwgezet opgevolgd en bijgestuurd indien nodig. Ayman is mijn personal trainer en weet mij keer op keer te motiveren. Er wordt heel wat afgelachen, maar vooral ook hard getraind. Ik voel mij letterlijk sterker worden! Enerzijds ben ik mij bewuster van mijn lichaam dan voorheen. Ik voel mijn spieren waar ik voordien niet wist dat ik ze had. Anderzijds vertrouw ik ook meer op mijn lichaam.

Ik ben nog aan het prille begin van mijn parcour, maar samen met de professionele en vriendelijke ondersteuning kom ik graag meerdere keren per week afzien 😊

 

All credits to Y-Mind team

Merci voor alle hulp

Dankbare Klant ❤

Christian H./ 43 jaar

mm verlies (Caliper meter)
76.8 mm
Geslacht
Man
Periode
3 maanden
Type beroep
Rechtstaand
Training frequentie
3x/week

Axelle S./ 25 jaar

mm verlies (Caliper meter)
61 mm
Geslacht
Vrouw
Periode
3 maaanden
Type beroep
Zittend
Training frequentie
1x/week

Na m’n laatste opmeting in auto gekropen en tranen in m’n ogen van contentement. Contentement dak er geraakt ben! Toen datke de Halloweenactie zag, dacht ik, ik ga er heel voor gaan. Ik moe da hier winnen en bewijzen dak mijn doel kan bereiken. Dankzij de topbegeleiding en topcoaching is dat ook gelukt. Stijn, jet veel moeten horen ‘moe je da gewicht nu echt verzwaren?’ ‘Ej gie da weer omhoog gedaan?’ ‘Kun nimi’. Ma als je dan het resultaat ziet … ‘t was het allemaal waard. Door y-mind heb ik besef gekregen van alles wat ik in m’n mond steek en de goesting gevonden om te trainen. Bedankt aan het volledige y-mind team uit de grond van m’n hart!!!

Klaar om aan de slag te gaan?

Schrijf je in!